Vereniging Login:

 

Wachtwoord vergeten

Instagram over mjt_doezum

Meerdaags Jeugdtoernooi (MJT) Doezum

Welkom op de website van het Meerdaags Jeugd Toernooi (MJT) Doezum

Nationale Jeugd Klassieker Nevobo - Een begrip in het Nederlandse jeugdvolleybal

Twitter en Instagram mee via #MJT_Doezum!
 

 

Laatste nieuws

Gevonden voorwerpen MJT 2016

Geplaatst door MJT commissie op 2016-05-14 @ 15:19:46

Gevonden voorwerpen MJT Merk Maat

Broeken

   
blauwe trainingsbroek Hummel S
zwarte trainingsbroek Adidas L (Tom)
zwarte trainingsbroek Hummel
Shirts    
Korte mouw Jack en Jones Core onbekend
tshirt 2015 CEV Dela Volleybal onbekend
groen shirt met tijger Miss Etam L
zwart shirt ADAM Halizimfura XL
Hemd Divided M
t-shirt Kappa M
zwart shirt Hema M
Rood MJT shirt   S
Trui/Vest    
zwarte vest H&M basic L
blauwe trui Under Armour M
zwart trainingsvest Reebok M
Overig    
zwarte kniebeschermers Select  
Blauwe slippers Adidas 6
kniebandje MC David  
luchtbedpomp    
matje    
witte matrashoes    

Zit er iets van je bij? Stuur dan een mailtje naar info@mjt-doezum.nl 

De spullen worden bewaard tot eind mei, daarna gaan ze naar een goed doel 

Doezum heeft weer genoten van vier dagen topvolleybal

Geplaatst door MJT commissie op 2016-05-14 @ 13:31:10

Op woensdag 4 mei verschenen de tentjes weer op het terrein van zwembad 'de Woldzoom'. Inwoners van Doezum weten voldoende, het MJT begint weer. Doezum bruisde weer vier dagen van volleybalplezier. 

Teams uit Nederland, Denemarken en Belgie reisden weer af voor vier dagen volleybal en gezelligheid. Woensdagavond om 18 uur wordt er gestart met een opening door de jeugd van Dovo/Hujades en een muzikale noot van Monique Bijstra. Het typische MJT beeld werd gedemonstreerd. Slapen in tentjes, struikelen over scheerlijnen, volleyballen en natuurlijk feesten. Wie heeft zich hierin niet herkend?

Om 19.00 uur werd het eerste fluitsignaal gegeven en de wedstrijden gingen van start. De openingsavond was niet zomaar een avond, het was namelijk 4 mei, een avond waarbij stil wordt gestaan bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Ook tijdens het MJT werden de wedstrijden stilgelegd en hielden we twee minuten stilte. Respect, dat was hét woord van het MJT voor Kees Nijhuis die dit tijdens de opening al aanstipte. En dat respect werd ook getoond tijdens de dodenherdenking om 20.00 uur. Alle deelnemers verzamelden zich in de zaal waar een scherm stond opgesteld waarop de herdenking op de Dam te volgen was. Vanaf 19.55 uur was het muisstil in de zaal. Geweldig om te zien dat we met zoveel mensen hierbij stil hebben kunnen staan. 

Op donderdag en vrijdag werd er gespeeld in de sporthallen van Doezum en Marum. Met taxibusjes pendelen de teams tussen de twee sporthallen. Tussendoor konden de teams  genieten van het prachtige weer en ’s avonds genieten de teams van het feestje in de tent en het bleef nog lang gezellig.

Zaterdag finaledag. Langzamerhand verdwijnen de tenten weer van het veld en worden auto's weer ingeladen. In de sporthal wordt nog gestreden om de prijzen. Als je geluk hebt en hoog bent geeindigd mag je zaterdags uitslapen en 's middags de finales spelen. Wat zijn er mooie wedstrijden gespeeld! Het niveau was goed en we hebben zoveel plezier en gezelligheid gezien, wat is volleybal toch een mooie sport!

Topteams uit Nederland, Belgie en Denemarken streden om de prijzen. Bij de jongensteams ging in de categorie Top de grootste beker naar SV Dynamo uit Apeldoorn. In zowel de categorie A als B was Taurus uit Houten de sterkste ploeg. Sudosa-Desto uit Assen wist bij de meidenteams maar liefst twee keer de finale te winnen. Zowel bij MTOP als bij MB gingen ze er met de grootste beker vandoor. Na enige jaren afwezig te zijn geweest op het MJT deed VV Alterno uit Apeldoorn dit jaar weer mee. Hierbij pakten ze gelijk de hoofdprijs bij Meisjes A.

Naast de gewone winnaars zijn er ook nog vier individuele prijzen uitgereikt tijdens de sluitingsceremonie. Zo ging Yana Timmer van SV Dynamo er vandoor met de talentenprijs in de meisjes B categorie. Voor de jongens A ging de aanmoedigingsprijs naar Belgie, Yentl Bille van Prefaxis Menen. Het Laiverdje van het publiek was dit jaar de 13-jarige Sanne Plenter van De Meeuwen. Tot slot werd er nog een nieuwe prijs, de Supercoach uitgereikt. En dit door niemand minder dan de coach van Abiant/Lycurgus, die twee weken geleden nog landskampioen werden in de Nederlandse eredivisie, Arjan Taaij. Deze prijs voor beste coach is uitgereikt aan de altijd sportieve Uberto Bel van Taurus.

En dan zat het er al weer op. De dagen zijn weer voorbij gevolgen. We hebben weer een super toernooi gehad. Namens de commissie willen we graag iedereen bedanken; deelnemers, scheidsrechters, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die maar op welke manier zijn steentje heeft bijgedragen. We hebben met zijn allen laten zien dat volleybal een prachtige sport is en dat we op een respectvolle manier een prachtig toernooi kunnen hebben.

Volgend jaar start het 40e MJT op 24 mei 2017. We hopen jullie dan allemaal weer te zien!

Dank aan alle sponsoren:

Administratiekantoor Hoeksema, AHW Opende, Assurantiekantoor Hoeksema, Autoexcellent Bosklopper, Bakkerij Hamersma, Beldock containers, Blackcup, Bosklopper Autoverhuur, Bosklopper SchilderwerkenBuma Installatietechniek, Cents Fysio en Training, DM Music, Expert Marum, Foto Zuiderveld, Gjaltema Technisch Centrum, Grand Eetcafe de Klap, Hazenberg Dier en Tuin, HCT Computers, Heando Tuincentrum, Jacobien, Jager en Zn BV, Klussenbedrijf Piet van der Hoek, LMB Oldenburger, Nienhuis Sport Marum, NNZ, Notebomer's Bouwgroep, Polichlo, Rusthoven, Slagerij Huizenga, vd Velde en Hoen, Vital-D, VOF Wilgenburg

 

We gaan weer los!

Geplaatst door MJT commissie op 2016-05-03 @ 20:48:31

Het is bijna hemelvaart en dat betekent dat veelal jonge volleyballiefhebbers weer afreizen naar Doezum. Voor de 39e keer zal er vier dagen lang worden gevolleybald door jeugdteams uit Nederland, België en Denemarken.

We zijn erg blij dat we ook dit jaar weer alle poules hebben weten te vullen. De in totaal 46 teams zullen uit komen in de volgende categorieën: Meisjes B, Meisjes A, Meisjes Top, Jongens B, Jongens A en Jongens Top. De deelnemende teams zijn hier te vinden.

Over de vier dagen zullen er 210 wedstrijden worden gespeeld. Het wedstrijdschema is hier  te vinden. Tijdens het toernooi zijn de uitslagen en standen ook via de site te volgen. De wedstrijden op veld 4, 5 en 6 worden gespeeld in Marum (Hoornweg 46)

Tot slot willen we nog graag opmerken dat op de openingsavond om 19.50 uur het programma wordt stilgelegd in verband met de nationale dodenherdenking. Wij zullen hier ook twee minuten stilte voor nemen en vragen iedereen om zich op dat moment te verzamelen in de sporthal. Om 20.10 zal het programma worden hervat. 

Deelname 39e MJT

Geplaatst door MJT-commissie op 2016-03-17 @ 17:49:29

Eindelijk maar toch, de deelname voor het 39e MJT is bekend! Je kunt alle deelnemende teams vinden in de tabel hieronder. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn kunnen deze altijd gemaild worden naar info@mjt-doezum.nl.

JTOP MTOP JA MA JB MB
Dio-Bedum Emmen 95 Dovo/Hujades De Meeuwen Grondal EV De Meeuwen
Grondal EV Flash Veendam Prefaxis Menen Dinto Prefaxis Menen Dinto
Prefaxis Menen Impala Ritola Dio-Bedum Sudosa-Desto Dovo/Hujades
Sudosa-Desto Sudosa-Desto Sudosa-Desto Emmen 95 Taurus Emmen 95
SV Dynamo SV Dynamo SV Dynamo Flash Veendam VK Vestsjaelland Grondal EV
Taurus Tjoba Taurus Lycurgus VV Alterno Impala
Veracles Veracles VV Alterno Ritola   Lycurgus
      Sudosa-Desto   Olhaco
      Tjoba   Sudosa-Desto
      VV Alterno   SV Dynamo
         

Tjoba

          VV Alterno
 

Aanmelden MJT'16

Geplaatst door MJT-commissie op 2016-02-01 @ 13:31:00

Hierbij kunnen we jullie melden dat de inschrijvingen voor het 39e MJT zijn geopend!

Let op! Dit jaar zijn er een aantal wijzigingen voor inschrijving ten opzichte van vorige 
jaren. Zo is bijvoorbeeld het teamgeld dit jaar anders samengesteld. Een team betaalt 
een vast bedrag van 150 euro + 20 euro per speler/ coach/ begeleider. Daarnaast zijn de 
kosten voor de maaltijden 6,50 euro per persoon per maaltijd. Ook zijn er wijzigingen bij de mogelijkheden voor teamsamenstellingen. Lees hiervoor de uitnodiging zorgvuldig door. Heeft uw vereniging geen uitnodiging ontvangen, mail dan naar info@mjt-doezum.nl

Ook nu geldt weer, alle inlogggevens van vorig jaar zijn weer verwijderd. Iedereen moet een nieuw account aanmaken. Voor zo goed mogelijk alle gegevens in, mocht je dingen niet kwijt kunnen die je wel wilt vermelden, stuur dan even een mail naar info@mjt-doezum.nl