Het laatste nieuws


10-03-2019

Inschrijven MJT 2019 is mogelijk t/m 18 maart

Op 10 februari zijn de uitnodigingen verstuurd voor het 4-daagse jeugdvolleybaltoernooi MJT Doezum. Het MJT vindt jaarlijks plaats rondom Hemelvaartsdag, dit jaar van 29 mei t/m 1 juni. We hebben al veel inschrijvingen ontvangen, maar er zijn ook nog een aantal verenigingen die nog geen teams hebben ingeschreven voor het 42e Meerdaags Jeugdtoernooi Doezum. Mocht jouw vereniging willen meedoen aan het MJT 2019: inschrijven kan nog t/m maandag 18 maart via deze website (menukeuze 'Aanmelden/Inloggen').

11-02-2019

Inschrijving MJT 2019 is geopend!

De inschrijving voor het 42e MJT Doezum is geopend! Verenigingen die in onze mailinglijst staan hebben per e-mail een uitnodiging gekregen met daarin alle benodigde informatie. Klik in het menu van deze website op 'Aanmelden/Inloggen' om eenmalig je vereniging te registreren, daarna kun je teams opgeven namens jouw vereniging.

Mocht jouw vereniging geen uitnodiging hebben ontvangen en hebben jullie interesse in deelname aan het Meerdaags Jeugdtoernooi Doezum 2019, stuur ons dan een e-mail: info@mjt-doezum.nl

 

Meest bekeken foto's

Sponsoren bedankt

Design door MERKMARK | Technische realisatie door BlackCup