MJT Doezum 2013


Geplaatst door HvdH op 2013-05-07 @ 16:18:00
Informatie MJT Doezum 2013Het 36e MJT wordt georganiseerd van woensdag 8 t/m zaterdag 11mei 2013. De deelnemende verenigingen kunnen op woensdag 8 mei vanaf 15.00 terecht in Doezum waar ze zich kunnen aanmelden en hun tenten op kunnen zetten. De officiele opening van het toernooi is om ca. 18.00.

Wij hopen dat tijdens deze spectaculaire openings-ceremonie alle teams aanwezig zijn (voor zover mogelijk). Vanaf 19.00u zullen de eerste wedstrijden worden gespeeld.

Een vriendelijk verzoek aan alle deelnemende verenigingen om een vlag, spandoek of shirt mee te nemen om hiermee de sporthal(len) op te fleuren.
 

Programma, uitslagen & standen
Wanneer spelen de teams? Wat zijn de uitslagen in Marum?
Moeten wij zaterdagmorgen om 8:00 uur of staan we in de finale? Bekijk dit alles op deze site!


Wedstrijden en leeftijdsgrenzen
De wedstrijden vinden ook dit jaar weer plaats in sporthal 'de Leegens' in Doezum en op de donderdag en vrijdag maken we ook gebruik van de sporthal in het nabij gelegen Marum. Het vervoer van en naar deze 2e sporthal wordt door de organisatie geregeld. De teams zullen in taxibusjes vervoerd worden op de tijdstippen die op het vervoerschema vermeld staan. Als er teams zijn die geen gebruik willen/hoeven maken van de taxibusjes (dus zelf vervoer regelen tussen de sporthallen) dan horen we dit graag i.v.m. het vervoerschema.

Woensdagavond, donderdag en grotendeels vrijdag zullen er poule-wedstrijden gespeeld worden. Na de poulewedstrijden worden de teams opnieuw ingedeeld om te spelen voor de eindstand.(per categorie zal volgens een geschikte competitievorm worden gespeeld, dit hangt o.a. af van het aantal teams in de betreffende categorie). De finales zullen zaterdagmiddag gespeeld worden. Het toernooi eindigt op zaterdagmiddag met de sluitingsceremonie en prijsuitreiking.

De deelnemende teams worden ingedeeld in 6 categorieen waarbij de volgende leeftijdsgrenzen gelden:

Meisjes B: speelsters geboren op of na 1-10-1996
Jongens B: spelers geboren op of na 1-10-1996
Meisjes A: speelsters geboren op of na 1-10-1994
Jongens A: spelers geboren op of na 1-10-1994
Meisjes Top: speelsters geboren op of na 1-10-1991
Jongens Top: spelers geboren op of na 1-10-1991

In ieder team mag maximaal 1 speler/speelster uitkomen die maximaal 1 jaar de leeftijdsgrens overschrijdt. In overleg met deMJT-commissie is het wellicht mogelijk om bij de B-jeugd en A-jeugd een 2e dispensatiespeler/speelster aan te melden. Beslissingen omtrent dispensatie worden door de MJT-commissie genomen en hier kan geen protest tegen worden aangetekend. Het MJT is een verenigingstoernooi, gastspelers zijn daarom niet toegestaan.

Warme Maaltijden
De warme maaltijden worden geserveerd tussen 16.00u en 19.00u. Omdat niet iedereen tegelijk kan eten dienen teams zich bij de infobalie in te schrijven voor een tijdstip om te eten. Wij kunnen, mede door vele positieve berichten van deelnemers, deze maaltijden die afkomstig zijn van toprestaurants van harte bij u aanbevelen!

MJT-tent
Ook zal de MJT-tent weer op de parkeerplaats worden opgezet. In deze tent vinden tal van activiteiten plaats.

Woensdag 8 mei kan men hier terecht om de aanwezigheid te melden en informatie + deelnemerspasjes te ontvangen.
Verder wordt deze tent gebruikt voor o.a. het ontbijt, de lunch en de warme maaltijden.
's Avonds kun je hier terecht om onder het genot van muziek en een drankje bij te komen van de volleybaldag en op de laatste avond (vrijdag 10 mei) zal de MJT-disco in deze tent plaatsvinden

Overnachtingen
Alle deelnemers overnachten in tenten op het terrein van openluchtzwembad 'de Woldzoom'. Dit terrein ligt naast de sporthal. Op dit terrein wordt dag en nacht toezicht gehouden en de deelnemers aan het MJT zijn verplicht hun deelnemersbandje te tonen wanneer zij het terrein binnen willen. Dagelijks is er een bijeenkomst van alle hoofden begeleiding van verenigingen en de MJT-organisatie. Aanwezigheid is hierbij verplicht.

Activiteiten
Spectaculaire openingsceremonie op woensdag 8 mei;
De MJT-fotograaf maakt op donderdag teamfoto's die iedere deelnemer zaterdag mee naar huis krijgt;
Op 2 dagdelen zal de shop van Volleysports uit Groningen aanwezig zijn in de MJT-tent (volleybalartikelen, o.a. GI&DI);
MJT-Disco op vrijdagavond 10 mei;
In de hal van sporthal 'de Leegens' is elke middag de MJT-shop geopend, hier kun je MJT-artikelen kopen;
Iedere dag is de MJT-tent geopend voor een kop koffie of een drankje. 's Avonds is er muziek;
Tijdens het MJT is het zwembad 'de Woldzoom' geopend. De openingstijden hangen bij de ingang van het zwembad. AlleMJT- deelnemers hebben vrije toegang.

Sponsoren bedankt

Design door MERKMARK | Technische realisatie door BlackCup