We gaan weer los!


Geplaatst door MJT commissie op 2016-05-03 @ 20:48:31

Het is bijna hemelvaart en dat betekent dat veelal jonge volleyballiefhebbers weer afreizen naar Doezum. Voor de 39e keer zal er vier dagen lang worden gevolleybald door jeugdteams uit Nederland, België en Denemarken.

We zijn erg blij dat we ook dit jaar weer alle poules hebben weten te vullen. De in totaal 46 teams zullen uit komen in de volgende categorieën: Meisjes B, Meisjes A, Meisjes Top, Jongens B, Jongens A en Jongens Top. De deelnemende teams zijn hier te vinden.

Over de vier dagen zullen er 210 wedstrijden worden gespeeld. Het wedstrijdschema is hier  te vinden. Tijdens het toernooi zijn de uitslagen en standen ook via de site te volgen. De wedstrijden op veld 4, 5 en 6 worden gespeeld in Marum (Hoornweg 46)

Tot slot willen we nog graag opmerken dat op de openingsavond om 19.50 uur het programma wordt stilgelegd in verband met de nationale dodenherdenking. Wij zullen hier ook twee minuten stilte voor nemen en vragen iedereen om zich op dat moment te verzamelen in de sporthal. Om 20.10 zal het programma worden hervat. 


Sponsoren bedankt

Design door MERKMARK | Technische realisatie door BlackCup