Oud-voorzitter MJT Teun Jan Scheer overleden


Geplaatst door MJT-Commissie op 2018-03-30 @ 19:25:45

Vanochtend bereikte ons het droevige nieuws dat Teun Jan Scheer op 62 jarige leeftijd is overleden. Teun Jan, die al sinds de jaren tachtig voor de NeVoBo werkte, was ruim 20 jaar voorzitter van het MJT, tot 2012. Teun Jan Kampte al enige tijd met gezondheidsproblemen, maar zijn overlijden heeft ons enorm overvallen.

Teun Jan begon in de jaren tachtig als scheidsrechter bij de NeVoBo, waarna hij regiomanager werd in Aduard en daarna in Heerenveen. In zijn laatste periode was hij verantwoordelijk voor alle 4 regio’s. De meeste volleyballers en trainers zullen Teun Jan kennen van het MJT. Teun Jan was al vanaf een van de eerste edities betrokken bij het MJT en heeft het toernooi samen met Jan Babois opgebouwd.

Onze goedlachse Teun was altijd in voor een geintje en genoot van het plezier van de deelnemende teams. Zijn relaxte houding zorgde voor een ontspannen sfeer voor en tijdens het toernooi. Drie dagen volleybal, een zonnetje en een glimlach was volgens Teun Jan voldoende om het toernooi te laten slagen. Teun Jan, soepel van aard maar streng indien nodig was een echte verbinder. De rol van voorzitter was hem op het lijf geschreven. 

Ook na zijn aftreden in 2012 bleef Teun Jan erg betrokken bij het MJT. Wij verliezen als organisatie een zeer betrokken persoon met grote passie voor volleybal. Teun Jan heeft het fundament voor het huidige MJT gelegd en we zijn hem daar zeer dankbaar voor. Wij wensen zijn vrouw Janny zeer veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

De MJT-commissie


Sponsoren bedankt

Design door MERKMARK | Technische realisatie door BlackCup