MJT-camping 2018


Geplaatst door MJT-commissie (HvdH) op 2018-05-02 @ 14:48:50

Voor het naderende 41e MJT Doezum wordt met man en macht gewerkt aan een heuse MJT-camping. Door (vertraagde) werkzaamheden bij zwembad De Woldzoom is het dit jaar niet mogelijk om met zoveel mensen op de zonneweide te kamperen.


Het bij jullie al bekende 'parkeerweiland' rechts van de sporthal is inmiddels een groot verhard parkeerterrein geworden. Een daarnaast gelegen weiland wordt nu omgetoverd tot een echte camping, de MJT-camping! We doen er alles aan om deze locatie zo geschikt en gezellig mogelijk te maken, inclusief omheining, entree, sanitaire voorzieningen en verlichting. Tijdens het MJT zal de MJT-camping dag en nacht bewaakt worden en alleen deelnemers hebben toegang, op vertoon van je polsbandje.

De MJT-camping is groot genoeg om alle deelnemers te laten overnachten in tenten; het is niet mogelijk om een caravan of camper te plaatsen op deze MJT-camping.

Mocht je vragen hebben over deze nieuwe kampeerlocatie, stuur dan even een e-mail naar info@mjt-doezum.nl

Het openluchtzwembad is wel gewoon geopend, ook voor de MJT-deelnemers. Je kunt gratis naar binnen op vertoon van je polsbandje. De openingstijden vind je bij de ingang van het zwembad. 

 

Plattegrond_MJT2018

Johan_camping2

Sponsoren bedankt

Design door MERKMARK | Technische realisatie door BlackCup