Persbericht 41e MJT


Geplaatst door MJT-commissie (MB&IW) op 2018-05-05 @ 18:38:00

Deze week is het zo ver: de 41e editie van het Meerdaags Jeugdtoernooi in Doezum gaat van start! Het volleybaltoernooi is jaren geleden kleinschalig begonnen maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste jeugdtoernooien van Nederland. Vanaf woensdag 9 mei tot en met zaterdag 12 mei zullen in sporthal ‘De Leegens’ te Doezum, en op donderdag en vrijdag in sporthal ‘De Holten’ te Marum, ruim 500 fanatieke volleyballers hun spel laten zien.


Dit jaar komen er 50 teams van 19 verenigingen naar Doezum. Er wordt gestreden in zes verschillende categorieën, namelijk: Jongens/Meisjes B, Jongens/Meisjes A en Jongens/Meisjes Top.

 

Vanwege de werkzaamheden op de zonneweide van zwembad ‘De Woldzoom’ is het dit jaar niet mogelijk voor deelnemers en coaches/begeleiders om daar te overnachten. Op een nabijgelegen weiland bij sporthal ‘De Leegens’ wordt ruimte aangeboden om een heuse MJT-camping op te zetten. Op het moment van schrijven is een prachtige weersvoorspelling te zien, hetgeen bij kamperen natuurlijk niet mag ontbreken. Naast topsport leveren is er voor de deelnemers ook tijd voor ontspanning. Op vrijdagavond staat daarom de welbekende discoavond in de MJT-tent gepland.

 

Op zaterdag worden de finales in Doezum gespeeld en aan het einde van de middag zal bekend zijn wie zich de winnaars van het MJT 2018 mogen noemen. Naast de prijzen voor de winnende teams zullen er ook vier individuele prijzen worden verdeeld, namelijk voor de meest inspirerende coach, de meest talentvolle speler, de best aanmoedigende speler en de publieksprijs, het zogenoemde ‘Laiverdje van het publiek’.

 

Het programma, de wedstrijduitslagen en overige informatie is te vinden op www.mjt-doezum.nl. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij het leukste Meerdaags Jeugdtoernooi. Tot dan!

Sponsoren bedankt

Design door MERKMARK | Technische realisatie door BlackCup