Laatste mededelingen voor vertrek


Geplaatst door MJT-commissie (KvdV&HvdH) op 2018-05-06 @ 12:23:52

Het aftellen is begonnen! Om jullie optimaal voor te bereiden op het 41e MJT Doezum delen we graag voordat jullie vertrekken nog een aantal "huishoudelijke mededelingen".
 


Aankomst & aanmelding woensdag 9 mei
Op woensdag 9 mei zijn jullie vanaf 15.00u welkom in Doezum. Ontvangst en aanmelden zal ook dit jaar plaatsvinden in de MJT-tent op de parkeerplaats voor Sporthal de Leegens. Wij willen de hoofdbegeleider van elke vereniging vragen zich bij aankomst eerst te laten begroeten door het ontvangstcomité, jullie aanwezigheid te bevestigen en de teams aan te melden. Hij/ zij zal de polsbandjes, maaltijdkaarten, toernooiboekje etc. ontvangen, spelerskaarten van de spelers/ speelsters dienen te worden ingeleverd. Hierna kunnen de tenten worden opgezet op de MJT-camping. 
Wanneer zaterdag de campingplaats weer netjes achtergelaten wordt zullen de spelerskaarten weer aan de hoofdbegeleider teruggegeven worden.

MJT-camping & zwembad
Voor het eerst in de MJT-historie is er een heuse MJT-campingnwaar de deelnemers zullen overnachten. Deze camping ligt achter het (nieuwe) parkeerterrein van Sporthal de Leegens. Zie ook het eerdere nieuwsbericht hierover op deze website.

Voor elke vereniging is er een deel van deze camping gereserveerd. Het is dus niet de bedoeling om zelf een plek uit te kiezen. Er zullen woensdag mensen van de organisatie aanwezig zijn om jullie plek op de camping aan te wijzen. Deelnemers moeten zelf zorgen voor tent(en), slaapzak, luchtbed, kussen etc. Campers en caravans zijn niet toestaan op de MJT- camping.

Alhoewel de deelnemers dit jaar niet overnachten op de zonneweide van Zwembad de Woldzoom mogen zij, tijdens openingstijden, wel gebruik maken van het zwembad. Dit op vertoon van het polsbandje. Neem dus je zwemkleding mee als je wilt zwemmen!

Er mag in geen geval glaswerk meegenomen worden op zowel de MJT-camping als het terrein van Zwembad de Woldzoom. Verder willen wij een ieder vragen de MJT-camping netjes te houden. Gooi afval daarom in de daarvoor bestemde afvalbakken.

Opening
Op woensdagavond zal om 18:00 het 41e Meerdaags Jeugdtoernooi geopend worden in sporthal De Leegens. We verwachten van alle deelnemers die al in Doezum zijn gearriveerd hierbij aanwezig te zijn.

Wedstrijdkleding
Tijdens elke wedstrijd moeten de spelers uniform gekleed zijn; rugnummers op shirts zijn verplicht. We verzoeken de teams om in ieder geval woensdagavond en zaterdag in het verenigingstenue te spelen. Op andere dagen is het uiteraard mogelijk om in andere (wel uniforme) kleding te spelen. Er is tijdens het MJT de mogelijkheid shirts en broekjes te laten wassen, kosten: € 7,50 per team/wasbeurt.

Wedstrijden
Op deze website vind je het wedstrijdschema (zie menuitem 'competitie'). Het wedstrijdreglement is hier ook te vinden. Gedurende het MJT zullen wedstrijdschema, uitslagen en standen actueel te volgen zijn op de (ook mobiele) website en op TV-schermen in beide sporthallen. Voor vragen over wedstrijdschema, standen, herindeling etc. kun je tijdens het MJT terecht bij de wedstrijdleiding of bij iemand van de MJT-commissie in zo'n zwarte polo.  

Hoofdbegeleiding
De hoofdbegeleider van de vereniging is gedurende het gehele toernooi verantwoordelijk voor de teams van zijn/ haar vereniging. Aanwezigheid van deze hoofdbegeleider is daarom gedurende het gehele toernooi verplicht. Ook verwachten we de hoofdbegeleiders iedere dag tijdens de hoofdbegeleidersbijeenkomst in de kantine van Zwembad de Woldzoom: Woensdag : 21.30 uur, Donderdag : 20.30 uur, Vrijdag : 20.30 uur, Zaterdag : 11.30 uur.

Vervoer tussen de sporthallen
Op donderdag en vrijdag zullen de wedstrijden in Sporthal de Leegens te Doezum én Sporthal de Holten te Marum gespeeld worden. Voor het vervoer tussen de sporthallen worden door de MJT-commissie taxibusjes ingezet inclusief chauffeurs. Alle teams wordt verzocht gebruik te maken van deze taxibusjes conform het beschikbare schema. Het vervoersschema zal bij de infobalie in Sporthal de Leegens komen te hangen en de taxiritten zullen ook op de website te vinden zijn. Voor meer informatie over het vervoer kun je ook terecht bij de infobalie. Wanneer jouw team geen gebruik wenst te maken van een taxibusje horen wij dit graag zo snel mogelijk per e-mail.

Telefoons
Last but not least: er is bij de infobalie de gratis mogelijkheid om mobiele telefoons op te laden. Tussen 9.00 uur 's ochtends en 22.00 uur 's avonds kun je je telefoon (uitgeschakeld of op vliegtuigstand!) inleveren. Je krijgt een bonnetje met een naam en nummer, lever deze in als je je telefoon weer op komt halen. Het laten opladen van je telefoon geschiedt op eigen risico, uiteraard zijn er bij de infobalie continu één of meerdere mensen van de organisatie aanwezig die je telefoon bewaken. 

Zorg dat je 's avonds voor 22.00u je telefoon weer ophaalt, anders blijft deze een nachtje slapen in een afgesloten ruimte in de sporthal.

Mochten er toch nog vragen zijn dan mogen jullie mailen naar het (inmiddels bekende mailadres) info@mjt-doezum.nl
 

Succes met de laatste voorbereidingen en alvast een goede reis toegewenst! We zien elkaar woensdag in Doezum! 

De MJT-commissie - Johan, Nienke, Bert, Marieke, Karlien, Ilse, Hylke, Arjan, Anita en Marco 

Sponsoren bedankt

Design door MERKMARK | Technische realisatie door BlackCup