MJT-camping De Woldzoom


Geplaatst door MJT-commissie op 2019-05-25 @ 21:35:03

Nadat we vorig jaar wegens werkzaamheden bij het zwembad elders moesten kamperen is de MJT-camping dit jaar terug op het vertrouwde gras van de zonneweide van zwembad ‘De Woldzoom’. De entree van het zwembad ligt aan het parkeerterrein waar de MJT-feesttent staat, tegenover Sporthal de Leegens. Voor elke vereniging is er een deel van het kampeerveld gereserveerd, de grootte van de plek is gebaseerd op het aantal deelnemende teams van de vereniging. Het is dus niet de bedoeling om zelf een plek uit te kiezen en het is dus ook geen kwestie van ‘wie het eerst komt…’. Er zullen aanstaande woensdag mensen aanwezig zijn die jullie je plek op de camping zullen aanwijzen.


Deelnemers moeten zelf zorgen voor tent(en), slaapzak, luchtbed, kussen etc.

Campers zijn niet toegestaan op de MJT- camping.

Caravans en vouwwagens zijn in principe ook niet toegestaan, tenzij er een speciale reden is (medisch, gezondheid) om in een caravan te overnachten. Neem in dat geval vooraf contact met ons op.

Hou er rekening mee dat de campingplaatsen groot genoeg zijn, maar niet groot genoeg om behalve de tenten ook nog complete binnenplaatsen te creëren vol tuinmeubilair en partytenten.

Tijdens openingstijden kunnen MJT-deelnemers gratis gebruikmaken van het zwembad. Wij raden daarom ook aan zwemkleding mee te nemen.

Er mag in geen geval glaswerk meegenomen worden op het terrein van Zwembad de Woldzoom.

Er mag pas vanaf 20:00u alcohol op de MJT-camping genuttigd worden. De hoofdbegeleider is verantwoordelijk voor de eventuele alcoholconsumptie van zijn/ haar teams.

 Laten we de MJT-camping netjes te houden. Gooi afval daarom in de daarvoor bestemde afvalbakken.

Sponsoren bedankt

Design door MERKMARK | Technische realisatie door BlackCup