MJT Doezum 2020 afgelast


Geplaatst door MJT-commissie op 2020-03-24 @ 21:25:29

Zoals je waarschijnlijk hebt gezien of gelezen zijn in Nederland alle evenementen waar mensen bij elkaar komen verboden tot 1 juni. Op die manier wil het kabinet de verspreiding van het coronavirus tegengaan. Deze maatregel heeft tot gevolg dat het Meerdaags Jeugdtoernooi Doezum, wat van 20 t/m 23 mei zou plaatsvinden, helaas niet door kan gaan. 


Wij zien als organisatie geen reële mogelijkheid om het MJT later dit jaar alsnog plaats te laten vinden; het lijkt niet aannemelijk om het MJT in juni te kunnen organiseren en vanwege de zomervakantie is het in juli en augustus sowieso niet haalbaar om dit toernooi te organiseren. In september gaat - hopelijk - de volleybalcompetitie weer van start en vanaf dan zijn tevens de weersomstandigheden ongeschikt om MJT-deelnemers te laten kamperen. Als MJT-commissie van volleybalvereniging DOVO/Hujades moeten we daarom tot onze spijt besluiten dat er in 2020 geen MJT Doezum zal plaatsvinden. 

De teleurstelling is groot bij ons als organisatiecommissie en volleybalvereniging DOVO/hujades, maar ook bij de vrijwilligers, partners en leveranciers en bovenal: bij alle deelnemers die zo uitkeken naar vier dagen volleybal, kamperen en gezelligheid in Doezum. Het is niet anders, we hebben geen keus en onze gezondheid gaat boven alles.

Volgend jaar rondom Hemelvaartsdag zullen wij alsnog de 43e editie van het Meerdaags Jeugdtoernooi organiseren, in 2021 is dat van 12 t/m 15 mei.

Succes en sterkte gewenst de komende tijd en blijf vooral gezond. Hopelijk gaat deze coronacrisis snel voorbij en zien we elkaar daarna weer in goede gezondheid.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit bericht, laat het ons dan weten per e-mail: info@mjt-doezum.nl

Met sportieve groet,

MJT-commissie DOVO/Hujades

Hylke van der Heide - voorzitter
Karlien van der Vaart - competitiezaken
Bert van der Velde - penningmeester
Baukje Renkema - voeding & verzorging
Arjan Klok - informatievoorziening & ICT

Sponsoren bedankt

Design door MERKMARK | Technische realisatie door BlackCup