Ook in 2021 geen MJT Doezum


Geplaatst door MJT-commissie op 2021-05-11 @ 21:39:44

Als gevolg van de coronamaatregelen, waaronder het verbod op evenementen, hebben we opnieuw moeten besluiten dat er dit jaar geen Meerdaags Jeugdtoernooi zal plaatsvinden in Doezum. 


De teleurstelling is wederom groot bij ons als organisatiecommissie en volleybalvereniging DOVO/hujades. We hadden vorig jaar niet kunnen verzinnen dat we ook nu nog in deze situatie zouden zitten. Ook voor jullie als deelnemers, coaches en begeleid(st)ers is dit verdrietig nieuws, je had je vast verheugd om eindelijk weer naar Doezum te gaan om vier dagen te volleyballen, te kamperen en feestjes te vieren in Doezum. Het is helaas niet anders, we hebben geen keus en onze gezondheid gaat boven alles.

Gelukkig worden de maatregelen langzamerhand iets versoepeld, we hopen dat jullie in ieder geval zo snel mogelijk weer binnen of buiten mogen volleyballen en dat we van een mooie zomer kunnen genieten. 

Volgend jaar rondom Hemelvaartsdag zullen wij alsnog de 43e editie van het Meerdaags Jeugdtoernooi organiseren, in 2022 is dat van 25 t/m 28 mei.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit bericht, laat het ons dan weten per e-mail: info@mjt-doezum.nl

Met sportieve groet,

MJT-commissie DOVO/Hujades

Hylke van der Heide - voorzitter
Karlien van der Vaart - competitiezaken
Bert van der Velde - penningmeester
Baukje Renkema - voeding & verzorging
Arjan Klok - informatievoorziening & ICT

Sponsoren bedankt

Design door MERKMARK | Technische realisatie door BlackCup