Veel animo voor MJT Doezum 2022


Geplaatst door MJT-commissie op 2022-04-04 @ 13:20:13

Op 20 maart 2022 is de inschrijving voor het 43e MJT Doezum gesloten. Bedankt voor de vele inschrijvingen! De belangstelling voor het MJT Doezum blijkt - ook na 2 afgelaste edities wegens de coronapandemie - nog steeds erg groot. Bijna 70 teams hebben zich aangemeld en het toernooi heeft een capaciteit voor 'slechts' 48-50 teams.


Als MJT-commissie stonden wij dus voor de zware taak om te bepalen welke teams daadwerkelijk kunnen gaan meedoen en welke teams op de reservelijst plaats moeten nemen. Hierbij is o.a. gelet op het niveau van de teams, het aantal teams per vereniging, de verdeling van die teams over de categorieën en ervaringen met eerdere deelname(s).

Laten we allereerst zeggen dat we het als MJT-commissie helemaal niet leuk vinden om teams te moeten teleurstellen. En toch moeten we keuzes maken en knopen doorhakken. Na ampel beraad, veel wikken en wegen en soms wat discussie zijn we uiteindelijk gekomen tot een lijst van 50 teams die daadwerkelijk kunnen gaan meedoen aan het MJT Doezum 2022. De overige teams hebben we op een reservelijst geplaatst, voor elk van de 6 categorieën is er zo'n reservelijst(je). Indien een geplaatst team zich alsnog afmeldt/moet afmelden door omstandigheden dan zullen we een beroep doen op de reservelijst van die betreffende categorie.

Sponsoren bedankt

Design door MERKMARK | Technische realisatie door BlackCup