MJT 2022


Data & tijden

De deelnemende verenigingen kunnen op woensdag 25 mei vanaf 15.30 terecht in Doezum waar ze zich kunnen aanmelden en hun tenten op kunnen zetten. De officiele opening van het toernooi is om ca. 18.00. Wij hopen dat tijdens deze spectaculaire openings-ceremonie alle teams aanwezig zijn (voor zover mogelijk). Vanaf 19.00u zullen de eerste wedstrijden worden gespeeld.

Een vriendelijk verzoek aan alle deelnemende verenigingen om een vlag, spandoek of shirt mee te nemen om hiermee de sporthal(len) op te fleuren.
 

Wedstrijden en leeftijdsgrenzen
De wedstrijden vinden ook dit jaar weer plaats in sporthal 'de Leegens' in Doezum en op de donderdag en vrijdag maken we ook gebruik van de sporthal in het nabij gelegen Marum. Het vervoer van en naar deze 2e sporthal wordt door de organisatie geregeld door de inzet van taxibusjes die volgens een schema zullen rijden. Als er teams zijn die geen gebruik willen/hoeven maken van de taxibusjes (dus zelf vervoer regelen tussen de sporthallen) dan horen we dit graag i.v.m. het vervoerschema.

Woensdagavond, donderdag en grotendeels vrijdag zullen er poule-wedstrijden gespeeld worden. Na de poulewedstrijden worden de teams opnieuw ingedeeld om te spelen voor de eindstand.(per categorie zal volgens een geschikte competitievorm worden gespeeld, dit hangt o.a. af van het aantal teams in de betreffende categorie). De finales zullen zaterdagmiddag gespeeld worden. Het toernooi eindigt op zaterdagmiddag met de sluitingsceremonie en prijsuitreiking.

De deelnemende teams worden ingedeeld in 6 categorieen waarbij de volgende leeftijdsgrenzen gelden:

Meisjes B: speelsters geboren op of na 1-10-2005
Jongens B: spelers geboren op of na 1-10-2005
Meisjes A: speelsters geboren op of na 1-10-2003
Jongens A: spelers geboren op of na 1-10-2003
Meisjes Top: speelsters geboren op of na 1-10-2000
Jongens Top: spelers geboren op of na 1-10-2000

In ieder team mag maximaal 1 speler/speelster uitkomen die maximaal 1 jaar de leeftijdsgrens overschrijdt. In overleg met de MJT-commissie is het wellicht mogelijk om bij de B-jeugd en A-jeugd een 2e dispensatiespeler/speelster aan te melden. Beslissingen omtrent dispensatie worden door de MJT-commissie genomen en hier kan geen protest tegen worden aangetekend. Het MJT is een verenigingstoernooi, gastspelers zijn in principe niet toegestaan, bij de jongens categorieën zijn er wel mogelijkheden voor, dit moet alleen in overleg met de commissie.

Warme maaltijden
De warme maaltijden worden geserveerd tussen 16.00u en 19.00u. Omdat niet iedereen tegelijk kan eten dienen teams zich bij de infobalie in te schrijven voor een tijdstip om te eten. Sinds een aantal jaren werken we samen met een cateraar die voor ons de warme maaltijden bereidt. Dit houdt in dat dat jullie kunnen genieten van professionele en optimaal bereide avondmaaltijden.

MJT-tent
Ook zal de MJT-tent weer op de parkeerplaats worden opgezet. In deze tent vinden tal van activiteiten plaats.

Woensdag 25 mei kunnen teams/verenigingen zich hier aanmelden waarna je alle benodigde informatie, polsbandjes etc. ontvangt.
Verder wordt deze tent gebruikt voor o.a. het ontbijt, de lunch en de warme maaltijden.
's Avonds kun je hier terecht om onder het genot van muziek en een drankje bij te komen van de volleybaldag en op de laatste avond (vrijdag 27 mei) zal de MJT-disco in deze tent plaatsvinden

Overnachtingen
Alle deelnemers overnachten in tenten op de zonneweide van openluchtzwembad 'De Woldzoom'. Op dit terrein wordt dag en nacht toezicht gehouden en de deelnemers aan het MJT zijn verplicht hun deelnemersbandje te tonen wanneer zij het terrein binnen willen.

Hoofdbegeleiding
Namens iedere deelnemende vereniging vragen we 1 hoofdbegeleider aan te melden als eindverantwoordelijke namens de vereniging, bij voorkeur is dit iemand die geen coach/begeleider van een deelnemend team is. Dagelijks is er een bijeenkomst van alle hoofden begeleiding van verenigingen en de MJT-organisatie. Aanwezigheid is hierbij verplicht.

Activiteiten
Spectaculaire openingsceremonie op woensdag 25 mei;
De MJT-fotograaf maakt op donderdag teamfoto's ;
Op donderdag en vrijdag zal de shop van Triple Volley uit Groningen aanwezig zijn in de MJT-tent (volleybalartikelen);
MJT-Disco op vrijdagavond 22 mei;
Tijdens het MJT is het zwembad 'de Woldzoom' geopend. De openingstijden hangen bij de ingang van het zwembad. Alle MJT- deelnemers hebben vrije toegang.

Sponsoren bedankt

Design door MERKMARK | Technische realisatie door BlackCup