Vertrouwenspersoon


Ongewenste omgangsvormen, zoals (seksuele) intimidatie, agressie, discriminatie en geweld kunnen, behalve dat ze ongewenst zijn, ook ingrijpende gevolgen hebben. De MJT commissie vindt dat ongewenste omgangsvormen onaanvaardbaar zijn. Het toernooi moet plaatsvinden in een voor iedereen veilige en prettige omgeving. Wanneer men te maken krijgt met ongewenste omgangsvormen is dat een teken dat de omgeving niet meer veilig is. Dit kan veel emoties en vragen oproepen, ook als men zelf niet het slachtoffer is maar het ziet gebeuren.

De MJT-commissie heeft twee vertrouwenspersonen aangesteld, dit zijn Marije Solle en Johan Bosklopper. Indien er sprake is van ongewenst gedrag kan dat bij één van beide vertrouwenscontactpersonen worden gemeld. Zij zijn aanwezig tijdens het MJT en in ieder geval telefonisch en per mail bereikbaar:

Marije Solle, marije.solle@live.nl

Johan Bosklopper, j.w.bosklopper@gmail.com, telefoon: 06-54320504

Daarnaast kan er altijd contact opgenomen worden met de vertrouwenspersoon van de Nevobo:

Janine Pleizier, janine.pleizier@nevobo.nl, telefoon : 06-46317335 | Meer informatie vind je op de website van de Nevobo

Ook kun je terecht bij NOC*NSF, Centrum Veilige Sport Nederland: tel. 0900-2025590 (gratis telefoonnummer op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur. Vanuit het buitenland bel je +31900-2025590) 
Of stuur een e-mail naar centrumveiligesport@nocnsf.nl.

Sponsoren bedankt

Design door MERKMARK | Technische realisatie door BlackCup